Bangkok

Frånvaron här i bloggen har som bekant berott på att jag är i Thailand. De första dagarna spenderade vi i Mae Phim, ca 25 mil söder om Bangkok. Mae Phim är en rätt sömning fiskeby och mer eller mindre så långt från turister som man kan komma vid den här tiden på året i Thailand. (lågsäsong) Stranden kändes oändligt lång och det var väldigt få människor. Havet höll ungefär 35 grader, så det fanns ingen anledning att klaga.



Efter att vi de första dagarna bara tagit det lugnt har vi växlat upp lite nu och befinner oss i Bangkok. Igår var vi på spelning med Tiesto och för dom som inte vet vem han är så är så rekommenderar jag Google eller Wikipedia. Att vara på hans spelning i Bangkok, på taket 20 våningar upp, kändes väldigt annorlunda mot att befinna sig i Seoul och plugga. 



Idag har vi ägnat oss åt shopping från klockan 11 och framåt. Första anhalt var ett shoppingkomplex med mer än 1500 butiker... Det tog sin lilla tid kan man säga, trots att vi bara gick över delar av ett par av våningarna. Sen gick vi vidare till nästa shoppingkomplex där man kunde finna butiker från alla större designers och längt upp en megabiograf med allt från Imax till 3D och mindre salonger med massagestolar och egen butler. Tyvärr gick inte filmen vi ville se just nu, men det kanske vi tar imorgon istället.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nu blev jag avis!

2009-04-28 @ 09:54:10
URL: http://metrobloggen.se/SandraAsp
Postat av: emmie

fy fasen va coolt!

2009-04-29 @ 21:27:20
URL: http://www.metrobloggen.se/emmie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0