Halvtidsvila

Att tid kan gå fort eller långsamt, det kan vi nog vara ganska överens om. Till och med Einstein håller med om detta, även om det är på helt andra grunder än vad vi vanliga dödliga normalt sett pratar om. Tiden här i Korea tycks på nåt vis gå lite fortare än den brukar göra i livet, kanske mest på att det mesta är nytt och att det hela tiden är fullt upp. Måndag blir tisdag, tisdag blir halva veckan har gått, och sen är det snart helg.

För 8 veckor sedan var vi på väg mot Arlanda. Eller rättare sagt så hade vi nog checkat in redan. Sen dess har mycket hänt. Vid en ögonblickstanke känns det bara som tiden gått fort, men vid djupare eftertanke inser man att det är mycket vatten som hunnit rinna under broarna vid Han-floden.

Oavsett så börjar vi närma oss halvtid. Den första halvan av kurserna är avklarade, hälften av presentationerna och hälften av det mesta. På tisdag är det tenta och det avslutar på något vis första delen av terminen. Efter tentan åker jag och Patrik hem och packar, för att sen åka mot flygplatsen. Destination Bangkok. 

Kulturnissar kan väl säkert hävda att det är lite väl svennigt att åka till Bangkok när man har hela Asien inom en radie på 300 liter flygtotogen, men Patrik har en kompis som befinner sig där och ingen av oss har heller åkt dit innan, så valet var enkelt. Rent spontant kan man för övrigt tro/tycka att Bangkok ligger nära, men flygtiden är faktiskt ungefär samma som från Sverige till Gran Canaria. Dock är det reguljärflyg och jag hoppas det blir färre personer som packat handbagaget i plastpåse.

Kommentarer
Postat av: emmie

ja jävlar vad tiden går! innan vi vet ordet av det är det jag som är utomlands o du hemma i (kylan) =) kram

2009-04-19 @ 17:23:05
URL: http://www.metrobloggen.se/emmie
Postat av: Jennie Veileby

Hej Henrik!

Har följt din blogg under dessa veckor och skrattat gott åt dina inlägg=)

Låter som att du har riktigt trevligt fast det är en hel del att göra oxå...

fortsätter läsa...

Kram

Jennie

2009-04-20 @ 18:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0